2. Ulusal Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi

featured

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi tarafından 15 Haziran 2021 tarihinde “2. Ulusal Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran” temalı çevrimiçi sergi etkinliği düzenlenecektir.

Sergiye gönderilen eserler Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi iç mekân tasarımında sürekli olarak sergilenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 10 Haziran 2021
Sergi Tarihi: 15 Haziran 2021
Sergi Yeri/Adresi: https://hastane.adu.edu.tr/
Eser Teslim Adresi: Zafer Mah. Adnan Menderes Üniversitesi Yolu.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi 2. Kat Başhekimlik 09100 Efeler / Aydın

2. ULUSAL AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ÇEVRİMİÇİ SERGİ
“Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi”

Konu: Serbest
Katılım Koşulları:
– Katılım için eser sayı kısıtlaması yoktur. Eserler için belirlenen bir konu ve boyut kısıtlaması yoktur. (Doğa, natürmort, insan, hayvan, obje… vb. konular olabilir.)
– Sergi katılımı ücretsizdir. Yağlıboya Tuval, Karakalem, Suluboya, Pastel, Geleneksel El Sanatları, Ebru Sanatı, Seramik, Kolaj, Fotoğraf… vb. eserler sergilenebilir. Ancak eserinin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi iç̧ mekân tasarımında sürekli olarak kullanılması ve sergilenebilmesi için tüm hakları ile birlikte “iç mekân tasarımı sözleşmesi” karşılığında izin veren katılımcılara açıktır. Talep eden katılımcıların belgelerini hazırlamalarııslak imzalı ve 2 nüsha olarak eser ile birlikte göndermeleri gerekmektedir. (Karşılıklı imzalanacak olan belgenin bir nüshasının size geri gönderilebilmesi için adres ve iletişim bilgilerinin doğruluğunu teyit etmeyi unutmayınız)
– Gönderilen eserler hastanemiz Başhekimlik tarafından kurulan sergi komisyonunca değerlendirilip siyasi içerik taşımayan, hastane iç mekân tasarımında sergilenebilecek nitelikteki eserleri kabul edecektir. Katılımcılarımıza mail ortamında katılım belgesi gönderilecektir.
Eser Teslim Adresi: Ebru Alptekin adına “Zafer Mah. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Yolu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi 2. Kat Başhekimlik” adresine kargo veya elden teslim ile ulaştırabilirsiniz. 15 Haziran 2021 tarihinde sanal sergi ile katılımcılarımızın eserleri hastanemiz web sitesi “hastane.adu.edu.tr” adresinde yayınlanacaktır.
Detaylı bilgi için: adusergi@gmail.com
Sağlıklı günler dileriz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2. Ulusal Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Yükseköğretim Kurumları Güncel Bilgi Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin