17. International Conference on Network and Service Management

featured

Ege Üniversitesi Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü’nün ev sahipliği yaptığı “17th International Conference on Network and Service Management” konferansı bu yıl 25-29 Ekim 2021 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecektir. CNSM 2021 birçok önemli kurum tarafından desteklenmektedir.
TÜBİTAK Ulakbim’in partner olduğu konferansın teknik sponsorları, IEEE, IEEE ComSoc, IFIP, ACM; altın ve bronz sponsorları FutureWei ve Argela’dır.
Konferansın teknik oturumlarına bildiri gönderim için son tarih 28 Mayıs 2021‘dir. Kabul edilecek bildiri konuları, çalıştay ve demo oturumlarına gönderim tarihleri için web sitesinden bilgi edinebilmektedir.
Konferansa kabul edilip sunulan bildiriler arasından seçilen bildiriler, genişletilmiş versiyonlarını göndermek üzere IEEE Transactions on Network and Service Management (Impact Factor: 3.388) dergisine davet edilecektir.

Ayrıntılı bilgilere konferansın web sitesinden ulaşılabilmektedir: http://www.cnsm-conf.org/2021

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
17. International Conference on Network and Service Management

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Yükseköğretim Kurumları Güncel Bilgi Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin