2021 Üniversitelerarası Karting Şampiyonası

featured

Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile 11 Aralık 2021 tarihinde Kahramankazan /Ankara (Yılmaz Karting) ‘da düzenlenecek olan Üniversitelerarası Karting Turnuvası 1. Etap yarışına Üniversitelerin Karting Takımları davet edilmektedir. 2. Etap yarışları ise iler bir tarihte açıklanacaktır.

 

Üniversitelerarası Karting Şampiyonası aşağıda kurallarında ilan edildiği şekliyle Üniversiteler  Arası   Karting   Şampiyonası   2   Etaptan   oluşacak   olup   Şampiyonanın  2 Etabına’da katılan Üniversitelerin aldığı puanlarla sıralama belirlenecektir. 

 

GEREKLİ BELGELER                                                                                                                

Üniversiteler, Teknik Toplantıda http://extranet.tusf.org/ internet adresine kayıt ettikleri haliyle, Üniversitelerinin Öğrenci Dekanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı veya Spor Koordinatörlüğünden imzalı / onaylı kafile listesi, Öğrenci kimlik belgeleri , Sporcu Kartı, Covid19 Salgını Uygulama Yönergesinde belirtilen belgeler.

 

KAYIT –  KAYIT ÜCRETİ    

Kayıtlar 8 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir.

Kayıt formlarının doruk.atasoy@metu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Yarışma pist giderleri için gereken katılım ücreti takım başına 800 (sekizyüz) TL.

Turnuva Sorumlusu:
Doruk Atasoy
doruk.atasoy@metu.edu.tr
ODTÜ Spor Müdürlüğü
Tel: 0312 210 21 96
Faks: 0 312 210 79 81
E-Posta: spormd@metu.edu.tr

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 Üniversitelerarası Karting Şampiyonası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Yükseköğretim Kurumları Güncel Bilgi Platformu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin